Verjaardagsfeestjes

Ben je op zoek naar een locatie voor het verjaardagsfeestje van jouw zoon of dochter? Dan ben je op Zonnehoeve aan het goede adres!

De kinderen worden ontvangen in de kantine aan ‘gele’ kant (pensionkant). Wij zorgen ervoor dat de taart en limonade klaar staat om mee starten. Tijdens het eten is er de gelegenheid om de cadeautjes uit te pakken.

Afhankelijk van de wensen, starten wij met rondleiding over ons terrein. Wij lopen dan langs de bakkerij, de koeien, de paarden, de veulen en vertellen op gepast niveau iets over de dieren en hun leven op Zonnehoeve.

Na de rondleiding heb je 3 opties waaruit je kunt kiezen;

Optie 1
Na de rondleiding, gaan wij terug naar de kantine en kunnen de kinderen een mooie kleurplaat inkleuren. Tijdens het kleuren, krijgen de kinderen een glaasje limonade en een zakje chips. Na afloop mag de jarige een cadeautje uitzoeken uit de grabbeldoos.

Dit feestje duurt ongeveer 2 uur en kost €85,- uitgaande van 8 kinderen. Voor elk extra kind, berekenen wij een toeslag van €2,50.

Optie 2
Na de rondleiding, gaan de kinderen voltigeren op het paard. Voltigeren is turnen op een paard, dit wordt tijdens het feestje uitgelegd. Deze optie is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar, ook de bangere, onervaren of kinderen met een beperking kunnen hier aan deelnemen. Na afloop krijgen de kinderen nog een glaasje limonade en een zakje chips. De jarige mag een cadeautje uitzoeken uit de grabbeldoos.

Dit feestje duurt ongeveer 2,5 uur en kost €110,- uitgaande van 8 kinderen. Voor elk extra kind, berekenen wij een toeslag van €3,50.

Optie 3
Bij optie 3 combineren we de bovengenoemde opties.

Het feestje duurt ongeveer 3 uur en kost €125,- uitgaande van 8 kinderen. Voor elk extra kind, berekenen wij een toeslag van €3,50.

Je kunt je aanmelden voor een kinderfeestje via [email protected]

Wil je meer  weten over ons bedrijf? Bekijk dan onze websites.
www.zonnehoeve.net (gehele boerderij) of www.psczonnehoeve.nl (paarden)