Ponykamp

Beste Zonnehoevers,

 

De data voor ponykamp 2018 zijn nog niet bekend. We streven ernaar 1 februari meer informatie te hebben.

Algemene informatie
We zijn met een grote groep kinderen. Om alles in goede banen te leiden hebben we veel hulp. De leiding bestaat uit het team van instructeurs aangevuld door de medewerkers die al op Zonnehoeve werkzaam zijn in de andere bedrijfsonderdelen.

Er zullen grote slaaptenten gehuurd worden voor de kinderen en voor de leiding een kleinere tent. Voor luchtbedden of stretchers dient men zelf zorg te dragen.

Het hele weekschema hebben we ingepland. Uiteraard houden we dit geheim, maar leuk is het zeker. Wel kunnen wij verklappen dat we op donderdagavond een BBQ organiseren waar ook de ouders mee mogen eten. Een leuk moment om even van de sfeer te proeven.  De kosten hiervoor bedragen €10,= voor de volwassenen en €5,= voor de kinderen. (incl. drankjes). Op de dag dat u uw kind komt brengen heeft u de gelegenheid zich op te geven en te betalen.

Dan hebben wij nog enkele gegevens nodig van uw kant. Zo willen wij heel graag dat we op elk gewenst moment u of een door u aangewezen persoon kunnen bereiken. We hopen nooit op ongelukken maar willen er wel goed op voorbereid zijn.  Ook zijn wij graag op de hoogte van allergieën en diëten zodat we daar rekening mee kunnen houden. Graag ontvangen wij deze informatie allemaal per mail zodat we dit in ons kamplogboek kunnen bewaren.

De kinderen krijgen voldoende te eten en te drinken en ook geregeld een snoepje tussendoor. We vragen u om niet teveel extra’s mee te geven. Uit ervaring worden veel zakjes half opgegeten en zorgt het voor ongedierte op plaatsen waar we het liever niet zien. Ook levert het onderling onrust op. Wie laat ik wel meedelen en wie niet. Zakgeld is onnodig, nergens is gelegenheid iets te kopen.

Tenslotte dan nog de mobiele telefoon. De kinderen mogen onbeperkt bellen met onze telefoon (niet naar het buitenland) en u kunt ze via de leiding of het manegenummer altijd bereiken. Mocht u of uw kind het toch prettig vinden de mobiel mee te nemen, willen wij deze ook in bewaring nemen en op verzoek afgeven om te bellen. Wij zijn niet aansprakelijk voor vermissing of beschadiging van de mobiele telefoon gedurende de week.

Benodigheden
Wij hebben een lijst samengesteld met spullen die nodig zijn om de week door te komen. Dat wil niet zeggen dat er niet meer mee mag. Maar denkt u er wel aan dat het voor de kinderen lastig is de spullen netjes te bewaren en dat er al snel een warboel in de tent zal ontstaan.

Paardrijkleding, cap, zweep, rijlaarzen en( indien in bezit) een bodyprotector.

Gewone kleding voor na het paardrijden.

Schoenen. Zowel stevige om op te wandelen als slippers voor naar het zwembad.

Voltigekleding of legging of joggingbroek.

Kleding en benodigdheden voor de bonte avond.

Poetsspullen, halster en touw. (voorzien van naam)

Toiletartikelen handdoeken

Zwemkleding en badhanddoek

Slaapzak en luchtbed of stretcher

Op zaterdag geven de kinderen een demo.  Wat ze daarvoor nodig hebben kunnen ze in de loop van de week bedenken en kunt u het beste op donderdagavond meebrengen. Zo blijft dat schoon tot ze het nodig hebben.

Namens het team gaan wij er weer vanuit dat het twee fantastische weken gaan worden!!!

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u een e-mail sturen naar [email protected] of één van de instructeurs of medewerkers aanspreken.

Tot dan!
Het ponykamp team